Offerte of vraag? Bel 085 - 2500 343, stuur een WhatsApp naar 06 - 15 08 80 87 of mail naar: info@fortevents.nl

Introductiedag Scholen

Op zoek naar een locatie voor een introductiedag? Sportief en in de buitenlucht, waar samenwerking en kennismaking centraal staat? We gaan graag met u in gesprek om in goed overleg een geweldig introductieprogramma samen te stellen waar uw leerlingen achteraf van zullen zeggen: ‘dat was echt een onvergetelijke leuke en leerzame dag!’

Belang

De start van een nieuw schooljaar brengt nieuw gedrag en een andere groepsdynamiek tussen de leerlingen. De interactie tussen leerkrachten en leerlingen vraagt om begrip voor dit gedrag en bewustwording van de effecten van datzelfde gedrag. Daarnaast is het belangrijk om te weten welke mogelijkheden er zijn om adequaat in te spelen op bepaald gedrag om de situatie positief te beinvloeden. Tijdens een introductieprogramma wordt op een prettige, leerzame en unieke manier leren en spelen gecombineerd. Hierbij wordt veel aandacht gegeven aan de verschillende talenten en competenties van de leerlingen.

Inhoud

Voor een geslaagd introductieprogramma hebben wij unieke onderdelen op het programma staan. Wat dacht u van een afdaling van de tokkelbaan of hoog door de bomen over de Jacobsladder? Maar teambuilding komt ook centraal, bijvoorbeeld op de wapenkisten of de kruisloop. EN: kunnen de Robin Hoods even opstaan? Als klap op de vuurpijl kan er ook nog boog worden geschoten. Belangrijker: het is een maatwerkprogramma, waarin wij altijd de juiste activiteiten aan de juiste competenties zullen verbinden.

 

Belangrijk is dat de docenten/mentoren worden betrokken bij de opbouw en uitvoering van het programma. Hierdoor krijgt de ontwikkelingsintentie van een fortprogramma ‘borging’ in schoolsituaties. De programma’s worden in overleg met u samengesteld en bieden alle leerlingen een uitdagend programma. Competenties worden geoefend en ervaren zodat de activiteiten succesvol verlopen.

Voor de introductiedagen hanteren wij twee mogelijke blokken:
Van 10.00 – 13.00 en van 13.00 – 16.00 uur.

Uw programma kan worden aangevuld met een frisdrankje/snack voor de leerlingen.

De introductiedag duurt ongeveer 3 uur en kost € 19,95 per persoon.

 

Direct aanvragen? Vraag hier de beschikbaarheid aan.

    Introductiedag school Fort Events