0343 - 421 412 info@fortevents.nl

Reviews en beoordelingen

Bij FortEvents geven wij veel om de mening van onze bezoekers. Daarom werken wij samen met de onafhankelijke beoordelingswebsite Custorate om reviews en beoordelingen van onze bezoekende bedrijven, families en groepen te verzamelen. Een korte samenvatting hiervan is hieronder te vinden. Klik hier voor alle beoordelingen.


REA College
Positief. Door het prachtige weer was de energie wat beperkt maar dat lag niet aan de activiteiten. Begeleiding door jonge energieke medewerkers die de juiste toon wisten te pakken en flexibel waren. Niet groepsleden mochten ook aansluiten.


Hästens Benelux
Wij hadden een partnerdag georganiseerd, waarbij we de groep ondernemers op een ontspannen manier bijelkaar willen brengen om constructief te vergaderen en activiteiten te doen en af te sluiten met een BBQ. Dat was meer dan geslaagd. Wij hebben na afloop veel positieve reacties gehad van onze ‘kritische’ partners!


Mammoet
Het was een ontzettend leuke dag met veel humor en leuke opdrachten. Perfect geregeld!


NYCE Cosmetics BV
Het was heerlijk weer dan is altijd net iets leuker. Wij waren niet met een hele grote groep maar we deden dit als teambuilding uitje. De opdrachten die we moesten doen waren erg variërend en voor iedereen spannend en leuk. We werden erg leuk en goed begeleid en de afsluitende bbq was subliem. Lekker eten en een leuk team en dat terwijl wij erg kritisch zijn, een absolute aanrader voor iedereen.


ProRail – Irene Hanemaaijer
Goede intake en aansluiting van programma bij de wensen van ons team. De begeleiding was adequaat en de sfeer om samen te leren erg prettig.


SSR
Wij komen sinds 2014 vier keer per jaar bij Gert Jan en zijn mensen met een groep van wisselende grootte en samenstelling. De groep kent elkaar dan nog maar anderhalve dag. Het doel is dan om mensen met elkaar te laten samenwerken op een wat andere manier dan ze gewend zijn. Hiervoor biedt Fort Events dan uitdagende opdrachten die voor iedereen goed te doen zijn en voldoende uitdaging bieden. De sfeer is ontspannen en er wordt veel gelachen. Deze buitenactiviteit draagt op een succesvolle manier bij aan het kennismakingsproces van de groep. Toegevoegde waarde is dat Gert Jan en Erik boeiend kunnen vertellen over het fort en de historie daarvan. De activiteit wordt door onze deelnemers altijd zeer positief gewaardeerd.


ASN Groep
Wij hebben met ons team, 15 man-vrouw een hele gezellige middag avond gehad in Bunnik. Start met een borrelhapje met een drankje. Vervolgens de activiteiten waarin je samen met je team diverse activiteiten moest afronden. Heerlijk gelachen en het weer was natuurlijk helemaal top. Wel een voorwaarde want alles was buiten gepland.


Gemeente Utrecht
Met een leuk samengesteld programma (deel eigen training en deel outdooractiviteiten en barbecue verzorgd door Fort Events) hadden wij een super leuk programma met onze netwerkpartners op een prachtige locatie. Vriendelijke ontvangst, goed verzorgd en als extraatje aansprekende informatie over het Fort.


Ria Steur
Onze groep heeft het programma zeer gewaardeerd en was zeer enthousiast over het Fort Escape programme, wij kijken terug op een mooie middag.


BMC
Wij hebben met zo’n 130 man het spel gespeeld. De begeleiding was goed, leuke en gevarieerde opdrachten, lekker competitief, de escape rooms werden wel als vrij pittig ervaren en jammer dat de tablets soms iets te scherp reageerden op gps terwijl je al met andere opdracht bezig was waardoor er wat verwarring ontstond.Nederlandse Zorgautoriteit
Op 11 mei hebben wij met een groep van 20 een activiteitenprogramma gevolgd. Dit bevatte mindgames, schietonderdelen en survival. De begeleiding was goed. De barbecue die we aansluitend hadden was ook lekker en goed verzorgd. Ze hebben het goed voor mekaar daar!