Offerte? Bel 085 - 2500 343, stuur een WhatsApp naar 06 - 27 388 059 of mail naar: info@fortevents.nl

Reviews en beoordelingen

Bij FortEvents geven wij veel om de mening van onze bezoekers. Daarom werken wij samen met de onafhankelijke beoordelingswebsite Custorate om reviews en beoordelingen van onze bezoekende bedrijven, families en groepen te verzamelen. Een korte samenvatting hiervan is hieronder te vinden. Klik hier voor alle beoordelingen.


Gemeente Utrecht (stadsbedrijven)
We hebben kunnen genieten van een mooie dag. We hadden de hele dag de beschikking tot de locatie. Omdat we de gelegenheid kregen om de dag zelf te organiseren hadden we een combinatie van intensief als team bezig zijn met onze organisatie en activiteiten die door Fort Events begeleid werden. Voor ons de perfecte combi.


Olympia Uitzendbureau
In de ochtend hebben we gebruik gemaakt van de vergaderfaciliteiten. De middag hebben we een aantal spellen gedaan, als teambuildingsactiviteit. Zeer geslaagd! Mooie locatie, prettige ontvangst en begeleiding.


Inspectie Leefomgeving en Transport
Mooie locatie om te zien hoe de Bunkers grotendeels in originele staat zijn gebleven. Goed georganiseerd om de buitenactiviteit plaats te laten vinden.Gemeente Zeist
Kou, blubber, ijs niet echt de ideale omstandigheden voor een bedrijfsuitje zou je zeggen. Niets bleek minder waar. Het spel is leuk, de sfeer zat er gelijk goed in en het eten was geweldig!


Kaars Koffie B.V.
Met de medewerkers, partners en kinderen hebben we een leuke middag/avond gehad. Sportieve activiteiten zoals tokkelen, touwburg, boogschieten en rondleiding/ (kinder) museumbezoek over het Fort maakten samen met een geslaagde BBQ er een super event van voor het hele team. Het aardige was nog wel dat iedereen weleens langs het Fort is gereden via de A12, maar niemand was er geweest. Echt een aanrader.


Familie de Ruyter
Onze familiedag op Fort Vechten was helemaal wat we ervan verwacht hadden. De historische omgeving is heel sfeervol en de begroeide wallen en oude gebouwen maken het fort zeer geschikt voor zowel een sportief als een historisch-cultureel programma. Doordat er uit deze twee soorten activiteiten gekozen kon worden was er voor ieder wat wils. De lunchruimte was heel gezellig en de lunch was goed verzocht. Helaas waren de activiteiten niet zo geschikt voor kinderen onder de 8 a 9 jaar, dus daar is nog wat ruimte voor verbetering. Maar verder was het een topdag!


Gazprom Energy
Wij hebben met 40 collega’s deelgenomen aan de Fort Escape. Ondanks het druilerige weer en de soms glibberige paden hebben we een leuke, actieve middag gehad die werd afgesloten met een goed verzorgde BBQ. De omgeving maakt dat je er even helemaal uit bent en door de veelzijdigheid aan opdrachten vloog de middag voorbij.


Het Houtens
De mensen van Fort Events doen er alles aan om het naar je zin te maken. Van het persoonlijke welkom, de activiteiten en de bar. Zowel binnen- als buitenruimte zijn plezierige plekken om te zitten. Zeker wanneer het weer meedoet. Maar zelfs dan… Mooie plek. Vooraf wordt uitgebreid besproken welke mogelijkheden er zijn en de prijzen worden bijtijds doorgegeven. In alles denkt men mee.


Nederlandse Bridgebond
We hebben met veel plezier ons personeelsuitje georganiseerd op Fort Vechten. Na een rondleiding hebben we de Mind Games gedaan met aansluitend een BBQ. Alles was goed georganiseerd, goed bereikbaar, veel parkeergelegenheid, mooie rondleiding, leuke spelletjes en lekker gegeten. De BBQ had ruime keuze; vis, vlees, brood, maar ook verschillende salades. Er wordt voor je gebakken, dus super ontspannen en lekker buiten eten. Aanrader!


REA College
Positief. Door het prachtige weer was de energie wat beperkt maar dat lag niet aan de activiteiten. Begeleiding door jonge energieke medewerkers die de juiste toon wisten te pakken en flexibel waren. Niet groepsleden mochten ook aansluiten.


Hästens Benelux
Wij hadden een partnerdag georganiseerd, waarbij we de groep ondernemers op een ontspannen manier bijelkaar willen brengen om constructief te vergaderen en activiteiten te doen en af te sluiten met een BBQ. Dat was meer dan geslaagd. Wij hebben na afloop veel positieve reacties gehad van onze ‘kritische’ partners!


Mammoet
Het was een ontzettend leuke dag met veel humor en leuke opdrachten. Perfect geregeld!


NYCE Cosmetics BV
Het was heerlijk weer dan is altijd net iets leuker. Wij waren niet met een hele grote groep maar we deden dit als teambuilding uitje. De opdrachten die we moesten doen waren erg variërend en voor iedereen spannend en leuk. We werden erg leuk en goed begeleid en de afsluitende bbq was subliem. Lekker eten en een leuk team en dat terwijl wij erg kritisch zijn, een absolute aanrader voor iedereen.


ProRail – Irene Hanemaaijer
Goede intake en aansluiting van programma bij de wensen van ons team. De begeleiding was adequaat en de sfeer om samen te leren erg prettig.


SSR
Wij komen sinds 2014 vier keer per jaar bij Gert Jan en zijn mensen met een groep van wisselende grootte en samenstelling. De groep kent elkaar dan nog maar anderhalve dag. Het doel is dan om mensen met elkaar te laten samenwerken op een wat andere manier dan ze gewend zijn. Hiervoor biedt Fort Events dan uitdagende opdrachten die voor iedereen goed te doen zijn en voldoende uitdaging bieden. De sfeer is ontspannen en er wordt veel gelachen. Deze buitenactiviteit draagt op een succesvolle manier bij aan het kennismakingsproces van de groep. Toegevoegde waarde is dat Gert Jan en Erik boeiend kunnen vertellen over het fort en de historie daarvan. De activiteit wordt door onze deelnemers altijd zeer positief gewaardeerd.


Team kinderradiologie UMC Utrecht
Fantastische locatie, enthousiast organiserend team, uitdagende opdrachten, hilarische nabespreking en heerlijk gegeten. Top middag!


ING Nederland
Voor een bedrijfsevent hebben wij dag in fort Vechten gezeten. Locatie was goed voor een groep van 30 mensen. Alle faciliteiten waren aanwezig. Bijkomend voordeel was dat er geen mobiel bereik was in de “zaal” waardoor het een effectieve dag was. In de middag de fort escape gedaan. Uitdagend programma waarbij iedereen goed moet samenwerken. Tips: timing lunch beter afstemmen met groep. Lag ook aan ons. maar de kroketten waren sowieso slap geweest Tops: goede gastheer (in ochtend en middag), zeer leuk/ gevarieerd escape programma, sfeervolle locatie


CAM Bioceramics
Mooie authentieke locatie waar je in verschillende ruimtes gebruik kunt maken van de faciliteiten. Wij hebben met ongeveer 50 personen twee inspirerende dagen gehad op het Fort! Fun en teambuilding stonden centraal. Het Fort Escape Diner is zeker een aanrader!Kalibra International
Wij hebben een erg leuk bedrijfsfeestje gehad, bij Fort Events. Helaas werkte het weer niet helemaal mee, maar met poncho’s aan ging het een stuk beter. De opdrachten waren leuk en de escape rooms ook, maar soms toch wat lastiger als gedacht. Maar gelukkig zijn we er allemaal uitgekomen!! Leuk dat er iets wordt gedaan voor het winnende team! Met afsluiting van een heerlijk barbecue buffet. Alleen jammer dat de borden steenkoud zijn omdat ze buiten staan, dus je eten is snel koud!!


Raad voor Volksgezondheid & Samenleving
We werden op pad gestuurd met best wel veel informatie en instructies – in gezonde verwarring dus. Prachtig om te merken hoe gaandeweg het hele team de smaak te pakken kreeg en steeds fanatieker en enthousiaster werd. Leuk, de afwisseling van denkpuzzels en actieve opdrachten. En wat een mooie locatie! We kijken tevreden terug op ons bezoek aan Fort Escape op het Fort bij Vechten.


Gemeente Alphen aan den Rijn
In september 2017 hebben wij met 30 collega’s deelgenomen aan fort escape. Na de koffie en gebak werden we meegenomen in de geschiedenis van Fort Vechten. Na de presentatie stond er een heerlijke lunch voor ons klaar. Daarna werd het spel uitgelegd en kon iedereen ijverig aan de slag gaan met de escape opdrachten. Aangezien alles op tijd liep en er veel opdrachten gedaan moesten worden was de dag zo voorbij! Erg leuk om te zien hoe enthousiast iedereen met de opdrachten aan de slag ging. En doordat we inzicht hadden in elkaars punten, werd het fanatisme extra aangewakkerd. Na de intensieve escape stond er een heerlijke BBQ voor ons klaar. Al met al was het (mede door de prachtige locatie, het lekkere weer en de leuke opdrachten) een uitdagende geslaagde dag.


Sanquin Reagents B.V.
Erg mooie en leuke locatie. Bij aankomst zit je eigenlijk al meteen in het spel. De opdrachten waren gevarieerd leuk en ook moeilijk!!


App Annie
In september 2017 hebben wij hier een fantastische middag gehad met het hele bedrijf (25 personen). Wij zochten een sportief uitje waarbij plezier voorop moest staan en ook teambuilding was voor ons belangrijk. Al deze punten kwamen aan bod tijdens onze middag bij Fort bij Vechten. Als eerste willen we een groot pluspunt geven aan de communicatie. Na het stellen van een aantal vragen kregen wij snel antwoord en werd er ook goed met ons meegedacht. Ontzettend fijn! Vervolgens een groot pluspunt voor de middag zelf. We werden vriendelijk onthaald met een kop koffie en thee terwijl ons (op verzoek in het Engels) verteld werd over de geschiedenis van het Fort. Hierna kregen we een uitleg over het verdere verloop van de dag en werden we al snel verdeeld in teams. De begeleiders namen tijd en moeite om elk spel uit te leggen en ondanks dat hun geduld (hoogstwaarschijnlijk) op de proef werd gesteld met zo’n grote groep hebben we het hele programma af kunnen maken. Aan het einde van de middag stond er een compleet geregelde barbecue voor ons klaar. Er was veel keuze zodat iedereen iets kon kiezen naar zijn of haar smaak. Bij elkaar een hele leuke en goed geregelde middag waar iedereen het ontzettend naar zijn zin heeft gehad. Wij raden een bezoek aan dit Fort zeker aan!


UNStudio
Fort Events heeft ons een heel goed zomerevent bezorgd voor 90 personen. Geweldige locatie, Een hele goede lunch en een zeer goed verzorgde BBQ. Fort escape, met een hele leuke enscenering bracht iedereen aan het rennen. De staf die alles regelde en begeleide was aardig, behulpzaam en professioneel. Goede prijs kwaliteit verhouding.


ASN Groep
Wij hebben met ons team, 15 man-vrouw een hele gezellige middag avond gehad in Bunnik. Start met een borrelhapje met een drankje. Vervolgens de activiteiten waarin je samen met je team diverse activiteiten moest afronden. Heerlijk gelachen en het weer was natuurlijk helemaal top. Wel een voorwaarde want alles was buiten gepland.


Gemeente Utrecht
Met een leuk samengesteld programma (deel eigen training en deel outdooractiviteiten en barbecue verzorgd door Fort Events) hadden wij een super leuk programma met onze netwerkpartners op een prachtige locatie. Vriendelijke ontvangst, goed verzorgd en als extraatje aansprekende informatie over het Fort.


Ria Steur
Onze groep heeft het programma zeer gewaardeerd en was zeer enthousiast over het Fort Escape programme, wij kijken terug op een mooie middag.


BMC
Wij hebben met zo’n 130 man het spel gespeeld. De begeleiding was goed, leuke en gevarieerde opdrachten, lekker competitief, de escape rooms werden wel als vrij pittig ervaren en jammer dat de tablets soms iets te scherp reageerden op gps terwijl je al met andere opdracht bezig was waardoor er wat verwarring ontstond.

 


Nederlandse Zorgautoriteit
Op 11 mei hebben wij met een groep van 20 een activiteitenprogramma gevolgd. Dit bevatte mindgames, schietonderdelen en survival. De begeleiding was goed. De barbecue die we aansluitend hadden was ook lekker en goed verzorgd. Ze hebben het goed voor mekaar daar!