Offerte aanvragen? Mail naar: info@fortevents.nl

Familiedag & familieweekend

Heeft u een bijzondere gelegenheid te vieren? Of wilt u gewoon eens een ‘ouderwets’ gezellige familiedag of familieweekend organiseren met verschillende doe-activiteiten? Heeft u een leuk vrijgezellenfeest in gedachten en zoekt u een niet alledaagse locatie met bijzondere activiteiten? Dan is fort Events op Fort bij Vechten iets voor u.

We heten jullie welkom met koffie/thee bij onze bunkerruimte (chambree) I. Hier vertellen we het verhaal van de Waterlinie en van het fort in het bijzonder. Vervolgens gaan jullie op pad!

Op deze familiedag kunnen jullie een tweedelig programma doen. Het eerste deel bestaat uit een aaneenschakeling van leuke en uitdagende activiteiten voor jong en oud. Iedereen kan meedoen!

U kunt dan denken aan puzzelgames en breinbrekers, een Tokkelbaan en Indianenbrug. Het Mijnenveld, de Wapenkisten,  boogschieten en buksschieten.

Ook is een combinatie mogelijk met een museumbezoek aan het waterliniemuseum met o.a. de virtual flight over de waterlinie en de interactieve tentoonstelling en de waterliniemaquette met zijn water en sluizen.

Gedurende de dag hebben jullie de beschikking over onze chambree op het fort. Zo kunnen degenen die dat willen lekker in het zonnetje zitten, relaxen of kijken naar de anderen.

Wilt u weten wat Fort Events voor u kan betekenen? We gaan graag met u in gesprek om in goed overleg een programma samen te stellen waar uw familie en/of vrienden achteraf van zullen zeggen ‘dat was een echt onvergetelijke dag!’