Offerte of vraag? Bel 085 - 2500 343, stuur een WhatsApp naar 06 - 15 08 80 87 of mail naar: info@fortevents.nl

Familiedag

Heeft u een bijzondere gelegenheid te vieren? Of wilt u gewoon eens een ‘ouderwets’ gezellige familiedag organiseren met verschillende (outdoor) activiteiten? Zoekt u een niet alledaagse locatie met bijzondere activiteiten? Dan is Fort Events op Fort bij Vechten iets voor u.

We heten jullie welkom met koffie/thee en vertellen het verhaal van de Waterlinie. Vervolgens gaan jullie op pad! Op deze familiedag kunnen jullie kiezen voor een aantal programma’s. Van leuke activiteiten voor jong en oud tot een uitdagend adventureprogramma waar je durf voor moet hebben. Maar… iedereen kan meedoen!

U kunt dan denken aan puzzelgames en breinbrekers, een Tokkelbaan en Indianenbrug. Het Mijnenveld, de Wapenkisten,  boogschieten en buksschieten. Ook is een combinatie mogelijk met een museumbezoek aan het waterliniemuseum met o.a. de virtual flight over de waterlinie en de interactieve tentoonstelling en de waterliniemaquette met zijn water en sluizen.

Gedurende de dag hebben jullie de beschikking over een chambree op het fort. Zo kunnen degenen die dat willen lekker in het zonnetje zitten, relaxen of kijken naar de anderen. Wilt u weten wat Fort Events voor u kan betekenen? We gaan graag met u in gesprek om in goed overleg een programma samen te stellen waar uw familie en/of vrienden achteraf van zullen zeggen ‘dat was een echt onvergetelijke dag!’

Wilt u een familiedag op Fort Vechten organiseren en benieuwd naar onze speciale familiedagarrangementen? Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u direct de speciale arrangementenlijst toe.

Problemen met het formulier? Mail uw aanvraag dan gerust naar info@fortevents.nl.