Offerte of vraag? Bel 085 - 2500 343, stuur een WhatsApp naar 06 - 15 08 80 87 of mail naar: info@fortevents.nl

Donkere dagen-tip: Dineruitje! 

Bij Fort Events ben je ook in de ‘donkere maanden’ aan het juiste adres voor een uniek, leuk en sfeervol teamuitje, najaarsuitje of jaaropening! Zo hebben wij verschillende dinerspellen, die allemaal plaatsvinden in een exclusieve, unieke fortruimte binnen Fort bij Vechten. Gecombineerd met een driegangenmenu óf een winters BBQ-buffet! 

– Een unieke ruimte voor jullie gezelschap
– Een heerlijk driegangenmenu of BBQ-buffet
– Professionele entertainer
– Gezellig terras met vuurschalen

Bekijk ook onze QUIZ ‘All in’-arrangementen

PUBQUIZ met BBQ of DRIEGANGEN DINER 
Fort Events heeft een uniek dinerspel ontwikkeld: Pubquiz Diner. Terug naar de ouderwetse bordjes en vragen! Een driegangenmenu of BBQ-buffet, gecombineerd met een leuke, gezellige ‘pubquiz’. Met onder andere vragen over muziek, actualiteit, algemene kennis én jullie eigen bedrijf of organisatie! 

> LEES MEER OVER DIT PROGRAMMA

FORT ESCAPE DINER
Ons Fort Escape spel, maar dan in dinervorm: het Fort Escape Diner. Een volledig drie gangen diner-spel op het unieke en historische Fort bij Vechten. Een combinatie van Escape-opdrachten aan tafel, die tussen een driegangendiner door wordt onderbroken door een tocht over het fort naar TWEE fantastische Fort Escaperooms… Een razend spannend dinnerspel op de mooiste locatie van Utrecht.

> LEES MEER OVER DIT PROGRAMMA

PUMPQUIZ BBQ
Tijdens De Pump Quiz nemen de doorgewinterde drag-queens Poppy Sour en Fantasy Starlight hun gasten eens flink onder handen. In een aantal vragenrondes met, op z’n zachtst gezegd ‘bijzondere’ onderwerpen, strijden de deelnemers in teams tegen elkaar. Wie van de aanwezigen heeft voldoende talent, kennis en creativiteit om zich aan het einde van het spel een echte ‘hero’ te mogen noemen? En wie gaat naar huis met de titel ‘Miss Luckeling’?.

> LEES MEER OVER DIT PROGRAMMA

MUZIEKQUIZ met BBQ of DRIEGANGEN DINER 
MUZIEKKENNERS OPGELET! Wie is de grootste muziekkenner binnen jullie groep? Wie herkent de meeste clips, kent feilloos songteksten uit zijn hoofd en weet alles over Golden Oldies en de ‘Muziek van Nu’?  Een muziekquiz, afgewisseld met een heerlijk driegangenmenu of BBQ buffet

Dit uitje is hét geschikte uitje voor jouw bedrijfsfeest, teamuitje of vrijgezellenfeest! 

> LEES MEER OVER DIT PROGRAMMA

 

Bedrijfsuitje Utrecht Fort events
Bedrijfsuitje Utrecht Fort events
Bedrijfsuitje Utrecht Fort events