Offerte? Bel 085 - 2500 343, stuur een WhatsApp naar 06 - 27 388 059 of mail naar: info@fortevents.nl

Najaar- en nieuwsjaarstip: Dineruitje! 

Bij Fort Events ben je ook in de maanden december, januari en februari aan het juiste adres voor een uniek, leuk en sfeervol teamuitje, najaarsuitje of jaaropening! Zo hebben wij twee verschillende dinerspellen, die allebei plaatsvinden in een exclusieve, unieke fortruimte binnen Fort bij Vechten. Maar, bekijk ook gerust onze andere bedrijfsuitjes! 

– Een unieke ruimte voor jullie gezelschap
– Een heerlijk driegangenmenu
– Professionele entertainer
– Gezellig terras met vuurschalen

PUBQUIZ DINER
Fort Events heeft een uniek diner ontwikkeld: Pubquiz Diner. Een driegangenmenu samen met een leuke ‘pubquiz’. Met onder andere vragen over muziek, actualiteit, algemene kennis én jullie eigen bedrijf!

> LEES MEER OVER DIT PROGRAMMA

FORT ESCAPE DINER
De nieuwe versie van ons Fort Escape spel, maar dan in dinervorm: het Fort Escape Diner. Een volledig drie gangen diner-spel op het unieke en historische Fort bij Vechten. Een combinatie van Escape-opdrachten aan tafel, die tussen een driegangendiner door wordt onderbroken door een tocht over het fort naar TWEE fantastische Fort Escaperooms… Een razend spannend dinnerspel op de mooiste locatie van Utrecht.

> LEES MEER OVER DIT PROGRAMMA

Combineer het uitje met een vergadering of presentatie

De organisatie van een vergadering, kwartaal- en jaarbijeenkomst of heidag begint met het vinden van een passende locatie. Fort bij Vechten is bij uitstek de locatie waar jullie naar zoeken. Een locatie midden in de natuur en binnen een historische locatie: namelijk een oud fort. Wij bieden voldoende ruimte en privacy in een exclusieve ruimte mét terras. 

Bedrijfsuitje Utrecht Fort events
Bedrijfsuitje Utrecht Fort events