Offerte of vraag? Bel 085 - 2500 343, stuur een WhatsApp naar 06 - 15 08 80 87 of mail naar: info@fortevents.nl

Contact Fort Events op Fort Vechten

Zoekt u contact met Fort Events? Via de onderstaande methoden zijn wij bereikbaar.

Postadres en leveranciers:
Marsdijk 2
3981 HE Bunnik

Bezoekersingang en parkeerterrein:
Achterdijk 12, 3981 HB Bunnik.

Voor offertes en vragen:
Wij zijn per mail bereikbaar op info@fortevents.nl of telefonisch via 085 2500 343
(Let op: telefonisch kan de bereikbaarheid slecht zijn i.v.m. diverse activiteiten en groepen. Bij voorkeur contact per mail)

NIEUW: Contact ons per WhatsApp!
Stuur een bericht naar 06 – 27 388 059 
en ontvang binnen enkele uren een reactie.


Ingang en parkeerplaats

Fort bij Vechten heeft een zeer ruimte parkeerplaats voor auto’s en fietsen. Vanaf deze parkeerplaats gaat u via de loopbrug en coupure naar het fort. De parkeerplaats ligt in de hoek van de Achterdijk/Marsdijk (door de slagbomen). Het adres van de parkeerplaats is niet hetzelfde als dat van het fort. Gebruikt u een routeplanner? Gebruik dan het adres Achterdijk 12, 3981 HB in Bunnik. let op: meerdere routeplanners zullen een andere ingang aangeven. Dit is de leveranciersingang (Marsdijk 2), waar het verboden is om te parkeren. 

Let op dat u géén spullen achterlaat in uw auto! Op het parkeerterrein geldt betaald parkeren. Dit is niet van toepassing op gasten van Fort Events. 

 

 

Per touringcar?

Komt u per bus? Met een touringcar is er maar één route mogelijk: via Boerderij Mereveld. Alléén daar kan de bus onder de A12 door. Het tunneltje onder de A12,vanaf de provinciale weg ter hoogte van Restaurant Vroeg, is te laag voor veel bussen, namelijk 3,6 meter.
Geef dit tijdig door aan de betreffende busmaatschappij. 
Bussen kunnen parkeren op het ruime parkeerterrein aan de Achterdijk 12 in Bunnik.

 

Openbaar Vervoer

Komt u met het openbare vervoer? Vanaf station Bunnik NS en Utrecht Centraal Station rijden er bussen van U-OV en Q-buzz richting Fort bij Vechten. U kunt uitstappen bij bushalte ‘Oud Amelisweerd’ (ter hoogte van Restaurant Vroeg). Vanaf daar is het 5 tot 10 minuten lopen naar de ingang van het fort.