Offerte of vraag? Bel 085 - 2500 343, stuur een WhatsApp naar 06 - 15 08 80 87 of mail naar: info@fortevents.nl

Het verloren goud van Vechten

Het verhaal over het Verloren Goud van Vechten start op 1 april 1943, wanneer de spoorlijn tussen Utrecht en het Ruhrgebied in Nazi Duitsland bij het gehucht Vechten -waar het fort naar is vernoemd- door de Engelsen wordt gebombardeerd.

Het spel neemt je mee in het verhaal van de Duitse Sergeant Helmut Schmid, die leiding had over Fort bij Vechten gedurende de tweede wereldoorlog. In die tijd werd het Fort door het Duitse leger in gebruik genomen als militaire opslagplaats voor de Wehrmacht.

Sergeant Helmut had het briljante om op het Fort goud van zijn soldaten in bewaring te nemen. Een goed plan, totdat een afgedwaalde Engelse bom op Fort bij Vechten geraakte. Deze 500-ponder viel precies op de remise waarin het goed van Helmut lag op geslagen.

Tijdens de renovatie van het Fort bij Vechten is deze remise opengegraven en ingericht als vleermuizenverblijf. Maar… bij deze opgraving werd er daadwerkelijk een gesloten kist gevonden! Echter: de kist zit op slot met een aantal cijfersloten. De oplossing van deze cijfersloten? Die zijn in handen van drie soldaten en één chefkok. Zij blijken nog steeds rond te dwalen op het fort!

Weten jullie de onderdanen van Helmut te vinden, en de bijbehorende opdrachten op te lossen? Ga de hoogte in op de tokkelbaan, bewijs jullie teamwork op de wapenkisten en schietprecisie. In vier leuke, spannende samenwerkingsopdrachten ga je in teams op zoek naar de code.

Welk team weet als eerste de juiste codecombinaties te vinden en krijgt de kans om de kist met het Verloren Goud van Vechten te openen?

Teambuilding in een Adventurespel dat verder gaat dan anderen!

Prijsoverzicht

€ 32,50 p.p. excl. BTW
20-50 deelnemers
3 uur

 

 

Prijsoverzicht