Offerte of vraag? Bel 085 - 2500 343, stuur een WhatsApp naar 06 - 15 08 80 87 of mail naar: info@fortevents.nl

Sportdag voor bedrijven

Op zoek naar een unieke sportdag voor jouw bedrijf? Kom naar Fort Events en organiseer dé leukste, spannendse en gezelligste sportdag voor het bedrijf. Geschikt voor groepen van 60 tot 350 personen (groter in overleg).

Op Fort Vechten staan wij garant voor een geweldige buitenbeleving, boordevol met (sportieve) activiteiten, spanning, competitie en ontspanning. Deze sportdag is tevens een verbindende tocht die u samen met uw collega’s aflegt. Teamwork voert u langs obstakels, problemen en lastige opdrachten. Samenwerking noodzakelijk!

Denk aan het afleggen van de Tokkelbaan, het beklimmen van onze Indianenbrug of de Jacobsladder. Maar ook teamwork staat garant op de speciale klimpaal. Op zoek naar meer competitie? Wat denk je van diverse puzzels, of juist een potje omgekeerd voetbal. Als klap op de vuurpijl is de dag te combineren met onze Highland Games: paalwerpen, boogschieten, touwtrekken. Kracht, slimheid en samenwerking zullen deze dag tot een succes brengen.

TEAM
Het spel wordt gespeeld in teams. Deze ontvangen van ons een programmaboekje met een tijdschema, activiteitenprogramma en teamsamenstelling. Daarnaast is het mogelijk om op diverse onderdelen te ‘scoren’, zodat het competitie-element nóg groter wordt! 

PRIJS
De sportdag is al te organiseren vanaf € 36,95 per persoon, afhankelijk van de tijdsduur en wensen. Dit is inclusief:
– Pauzedrankje
– Programmaboekje
– Professionele begeleiding per onderdeel
– Ruimtegebruik tijdens de activiteiten

HORECA
De Sportdag gezellig starten of afsluiten? Combineer deze dan met een BBQ-buffet of lunch! Feest na afloop? Ook dat is mogelijk!