Offerte of vraag? Bel 085 - 2500 343, stuur een WhatsApp naar 06 - 15 08 80 87 of mail naar: info@fortevents.nl

PUMP Quiz, het grappigste uitje op Fort Vechten! 

Tijdens De Pump Quiz nemen de doorgewinterde drag-queens Poppy Sour en Fantasy Starlight hun gasten eens flink onder handen. In een aantal vragenrondes met, op z’n zachtst gezegd ‘bijzondere’ onderwerpen, strijden de deelnemers in teams tegen elkaar. Wie van de aanwezigen heeft voldoende talent, kennis en creativiteit om zich aan het einde van het spel een echte ‘hero’ te mogen noemen? En wie gaat naar huis met de titel ‘Miss Luckeling’? Afgewisseld met live-zang en haarscherpe humor is De Pump Quiz met recht entertainment met een zoetzuur glitterrandje.

HET SPEL

Het spel wordt gespeeld in groepen van ongeveer 6 personen. Na het uitvoeren van een openingsopdracht waarbij de teams een beautycase vol spelmateriaal moeten zien open te krijgen, volgen 4 spelrondes. Met elke ronde zijn punten te verdienen. Elke ronde heeft een eigen thema en wordt regelmatig ondersteund door live-gezongen liedjes en commentaar van de hostessen. Na de laatste spelronde wordt van elk team het slechts presterende teamlid uitgenodigd om deel te nemen aan het finale-spel, de Miss-verkiezing. Zij maken kans om naar huis te gaan met de titel ‘Miss Luckeling’.

EIGEN INBRENG

Natuurlijk houden Poppy en Fantasy ervan om hun gasten eens flink te laten zweten. Daarom vinden ze het altijd fijn om wat meer achtergrond informatie over hun gasten te hebben. Uiterlijk een week voor het evenement ontvangen de deelnemers een vragenlijst waarin ze eindelijk hun hart kunnen luchten en alle roddels en ongezouten meningen over hun collega’s/vrienden kwijt kunnen.

PUMPQUIZ-arrangement:

– Semi-overdekte terras met vuurkorven;
– Professioneel entertainment 
– Een voor jullie groep exclusieve locatie binnen Fort Vechten;
– Ontvangstdrankje inbegrepen
– Unieke ‘PUMPQuiz’
– Prijs voor het winnende team
– Heerlijk BBQ-buffet óf driegangenmenu tijdens het spel
 het buffet zal tussen de rondes van het spel door plaatsvinden. 

Tarieven

Met BBQ-buffet
€ 75,50 excl. BTW 20-30 deelnemers
€ 65,00 excl. BTW 31-40 deelnemers

Met driegangenmenu:
€ 81,50 excl. BTW 20-30 deelnemers
€ 71,00 excl. BTW 31-40 deelnemers

20-40 deelnemers
3,5 uur

 

 

 

 

Pubquiz Diner

Vraag direct meer informatie aan!