Offerte? Bel 085 - 2500 343, stuur een WhatsApp naar 06 - 27 388 059 of mail naar: info@fortevents.nl

Pubquiz Diner, het uitje voor in het najaar!

Op zoek naar een unieke locatie voor de teambuildingsdag, het bedrijfsuitje of de najaarsbijeenkomst? Een prachtig fort in winterse sferen? Fort Events heeft een uniek diner ontwikkeld: Pubquiz Diner. Een driegangenmenu samen met een leuke ‘pubquiz’. Met onder andere vragen over muziek, actualiteit, algemene kennis én jullie eigen bedrijf!

We beginnen de avond met een warming up-ronde, waarin je jouw team (bestaande uit 3-5 personen) beter leert kennen. Weten jullie alles over de wereld? Of heb je een echte muziekkenner in het team? Na het voorgerecht gaan wij écht van start: vier rondes met diverse vragen over van alles en nog wat! Een leuk, actief programma waarin wij terug gaan naar de basis: bordjes in de lucht en antwoorden opschrijven. Voel je de stress van de tijdsdruk al? 

Ademhalen kan tijdens het hoofdgerecht: een heerlijk diner op basis van Shared Dining. Écht samen eten! Daarna volgt nog een spannende pubquizronde, waarna je kunt ontstressen bij een lekker toetje. Maar dan: wie… is… de slimste?

Puquiz Diner-arrangement:

– Semi-overdekte terras met vuurkorven;
– Professionele entertainer
– Een voor jullie groep exclusieve locatie binnen Fort Vechten;
– Unieke ‘Pubquiz’, mét o.a. 10 vragen over jullie eigen bedrijf;
– Prijs voor het winnende team
– Heerlijk 3-gangenmenu op basis van Shared Dining
de gangen zullen worden afgewisseld met rondes uit de pubquiz.

Nu vanaf € 56,50 p.p. Bekijk hier onze tarieven.

Offerte en beschikbaarheid aanvragen? Mail dan naar info@fortevents.nl.

 

Pubquiz Diner