Offerte? Bel 085 - 2500 343, stuur een WhatsApp naar 06 - 27 388 059 of mail naar: info@fortevents.nl

Pubquiz BBQ, hét zomerse uitje van 2019!

Op zoek naar een unieke locatie voor de teambuildingsdag, het bedrijfsuitje of de najaarsbijeenkomst? Een prachtig fort in lente- of zomerse sferen? Fort Events heeft een uniek programma ontwikkeld: Pubquiz BBQ. Een leuke, originele pubquiz, afgewisseld met een heerlijk BBQ-buffet! De pubquiz bestaat onder andere uit vragen over muziek, actualiteit en algemene kennis, maar ook over jullie eigen bedrijf!

We beginnen de avond met een warming up-ronde, waarin je jouw team (bestaande uit 3-5 personen) beter leert kennen. Weten jullie alles over de wereld? Of heb je een echte muziekkenner in het team? Direct daarna starten wij met de eerste ronde… kunnen jullie de druk van de klok aan?

Na ronde één gaan wij genieten van een heerlijk BBQ-buffet. Het voordeel: bij slecht weer kan deze gewoon binnen worden gegeten. Na de BBQ gaan wij weer van start met de tweede ronde. Vier onderdelen met diverse vragen over van alles en nog wat! Een leuk, actief programma waarin wij terug gaan naar de basis: bordjes in de lucht en antwoorden opschrijven.

De pubquiz vindt plaats binnen in één van de fortruimtes (i.v.m. het gebruik van een beamer). Als groep heb je echter beschikbaarheid over niet alleen de binnenruimte, maar ook een heerlijk terras! Zo is dit programma geschikt voor tijdens koudere lentedagen, maar ook tijdens de verhitte zomeravonden. 

Puquiz BBQ-arrangement:

– Semi-overdekte terras;
– Professionele entertainer
– Een voor jullie groep exclusieve locatie binnen Fort Vechten, inclusief terras;
– Unieke ‘Pubquiz’, mét o.a. 10 vragen over jullie eigen bedrijf;
– Prijs voor het winnende team
– Heerlijk BBQ-buffet

Nu vanaf € 56,50 p.p. Bekijk hier onze tarieven.

Offerte en beschikbaarheid aanvragen? Mail dan naar info@fortevents.nl.

 

Pubquiz Diner