Offerte? Bel 085 - 2500 343, stuur een WhatsApp naar 06 - 27 388 059 of mail naar: info@fortevents.nl

Fort Escape

De rage van dit moment: Escape Room. Maar wij gaan over de top met: Fort Escape in het historische Fort bij Vechten in Bunnik. Mysterieuze escaperooms, afgewisseld met uitdagende en actieve (buiten)opdrachten op het fort. Zeer geschikt voor grote groepen vanaf 15 personen. De verschillende teams worden uitgerust met een analoge speltas en digitale tablet om de juiste route dwars door het historisch Fort te ontdekken. Historisch oud en digitaal nieuw ontmoeten elkaar in deze bizarre Escape Game.

Een ontsnapping binnen 3 uur. Dat is de opdracht! Weten jullie uit handen te blijven van Kolonel Vredestein? In dit totaalprogramma vormen logisch nadenken en samenwerking de sleutel tot de ontsnapping. Lukt het u door het juist oplossen van o.a. puzzels, opdrachten en raadsels in drie zones, uiteindelijk te ontsnappen aan een dreigende ondergang? Beleef een onvergetelijk, spannend en vaak hilarisch ontsnappingsspel dat u niet snel zal vergeten! En dat komt ook zeker door de locatie!

>> Bekijk nu ook onze nieuwe 2,5 uur durende verkorte editie! <<

En heb je last van claustrofobie? Wees niet bang: de escaperooms zijn nóóit op slot en worden fysiek begeleid door één van de medewerkers van Kolonel Vredestein! 

Een Teambuilding Experience geschikt voor groepen van 15 tot 180 personen. Een spannende en gezonde competitie tussen de teams. Ontdek nieuwe kwaliteiten van uw collega’s en ontdek de creativiteit binnen het team bij het benaderen en uitvoeren van de vragen en opdrachten.

Tot 30 deelnemers: € 1.485,- excl. BTW
€ 49,50 excl. BTW 31-44 deelnemers
€ 47,50 excl. BTW 45-59 deelnemers
€ 43,50 excl. BTW 60-74 deelnemers
€ 41,50 excl. BTW 75-120 deelnemers
16-180 deelnemers
3,5 tot 4 uur
Te lang? Bekijk onze verkorte editie (2,5 uur). 

De Fort Escape combineren met een lunch of diner?

Fort Escape

 

Fort Escape Utrecht kan worden uitgebreid met een heerlijke lunch en / of barbecue.

Fort Escape - Fort Events
Fort Escape - Fort Events