Offerte of vraag? Bel 085 - 2500 343, stuur een WhatsApp naar 06 - 15 08 80 87 of mail naar: info@fortevents.nl

Fort Escape Diner

De nieuwe versie van ons Fort Escape spel, maar dan in dinervorm: het Fort Escape Diner. Een volledig drie gangen diner-spel op het unieke en historische Fort bij Vechten. Een combinatie van Escape-opdrachten aan tafel, die tussen een driegangendiner door wordt onderbroken door een tocht over het fort naar TWEE fantastische Fort Escaperooms… Een razend spannend dinnerspel op de mooiste locatie van Utrecht.

Een uniek avondarrangement, waar u uit twee Escape Rooms moet ontsnappen om de volgende gang van het diner te kunnen halen… Is uw team slim genoeg om deze lastige taak te volbrengen en het einde van het fortdiner te halen?

Twee Escape Rooms
Naast alle opdrachten aan tafel gaat u ook -bewapend met olielampen- de duisternis in, op zoek naar de Escape Rooms die verspreid over het Fort te vinden zijn. Een historische ontdekkingsreis door de tijd. Razend spannend tot en met het dessert, waar een allesbepalende slotopdracht zal uitwijzen welk team zich de ultieme ‘Fort Expert’ mag noemen. Gaat uw team voor de winst, of blijft u voor eeuwig opgesloten in de donkere tunnels van het historische Fort bij Vechten. Maakt u zich nu niet al te veel zorgen, overnachten op het Fort is niet toegestaan.

En heb je last van claustrofobie? Wees niet bang: de escaperooms zijn nóóit écht op slot en worden fysiek begeleid door één van de medewerkers! 


Fort Escape Diner arrangement:

• Professionele entertainers / begeleiders
• Heerlijk driegangen diner op het fort
• Mooi aangeklede diner ruimte en exclusief voor uw gezelschap
• Uniek diner entertainment met twee verschillende en unieke Escape Rooms
• Spelmaterialen van hoge kwaliteit
• Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team

Prijsoverzicht

Tot 25 personen: € 2.062,50 excl. BTW.
€ 82,50 excl. BTW 26-30 deelnemers
€ 77,50 excl. BTW 31-45 deelnemers
€ 73,50 excl. BTW 46-60 deelnemers
25-60 deelnemers
Deelnemen met minder deelnemers? Dan geldt er een betaaldrempel van 25 personen. 
3,5 uur

 

 

 

Fort Escape Diner

Vraag een vrijblijvende offerte op