Offerte aanvragen? Stuur een WhatsApp naar 06 - 34 84 20 60 of mail naar: info@fortevents.nl

Het verdwenen goud van Utrecht

Dit adventurespel begint in de 19e eeuw, als de Fransen door plundering van Utrecht hun oorlogskas willen versterken. De inwoners van Utrecht verbergen hun laatste kostbaarheden op Fort bij Vechten. Als de laatste overlevende van de franse rooftocht op onduidelijke wijze verongelukt op het Fort lijkt de schat voor altijd verdwenen. De aanwijzingen over de vindplaats lijken onvoldoende om deze ooit nog te vinden. Honderden jaren later duiken er echter informatie op! Lukt het u met behulp van deze nieuwe informatie de verdwenen schat van Utrecht terug te vinden?

Een gevarieerd en uitdagend spel waarin u als team op zoek gaat naar aanwijzingen en codes. Kunt u de schat vinden en de codes kraken waarmee deze te openen is… Slimheid en snelheid is geboden, u weet dat een ander team van schatjagers u op de hielen zit!

Ontdek het fort, ga de uitdagingen aan. Welk team scoort het best, durft hoogte aan, kan een teamworkopdracht oplossen, durft het meest en vindt de schat? Goede tactieken, samenwerking, denk en doe activiteiten waarvoor de kwaliteiten van elk teamlid nodig zijn.

Teambuilding in een Adventurespel dat verder gaat dan anderen!

Neem contact op voor boekingen en meer informatie over de mogelijkheden: info@fortevents.nl