Offerte of vraag? Bel 085 - 2500 343, stuur een WhatsApp naar 06 - 15 08 80 87 of mail naar: info@fortevents.nl

Teamwork

Binding en Buitendag
TeamWork in optima forma: fysiek en probleemoplossende activiteiten als rode draad door de dag heen. Samenwerkend voert het team opdrachten uit waarbij creativiteit, planning, communicatie en motivatie onontbeerlijk zijn. Een TeamWork adventuretocht is een enerverende tocht op het Fort die u samen met uw collega’s aflegt. Deze tocht voert u langs obstakels, problemen en lastige opdrachten.

De gemeenschappelijke bindende factor, het werk, geeft vaak niet voldoende ruimte om iets extra’s aan de sfeer te doen. Daar heeft u het te druk voor. Dus bieden wij u ons programma ‘binding en buitendag’. Ontmoeten en verbinding door samen uitdagende, nieuwe, verrassende activiteiten te ondernemen in een sfeervolle en natuurlijke omgeving. Wacht dat u van teamactiviteiten, zoals de wapenkisten en kruisloop? Of de heliumstok en de rivercross. Activiteiten die de samenwerking ten goede zullen komen

Zwaar en moeilijk?
Alleen als u dat wilt! De activiteiten tijdens de adventuretocht worden, in overleg met u, op het niveau van inspanning of ontspanning gebracht zoals u dat wenst. In overleg met u stellen we een programma samen dat bij u past. Onze mogelijkheden zullen u verbazen! Denk aan bijvoorbeeld een tokkelbaan met teamopdracht.

Teamwork Fort Events