Offerte of vraag? Bel 085 - 2500 343, stuur een WhatsApp naar 06 - 15 08 80 87 of mail naar: info@fortevents.nl

Teambuilding

Teambuilding en Outdoortraining, de serieuze kant van de zaak. Outdoortrainen is succesvol leren. Door middel van fysieke en mentale activiteiten in een buitensituatie worden vermogens en onvermogens van deelnemers snel zichtbaar. Onze outdoor trainingen worden opgebouwd rond deze zogenaamde ‘verbeterpunten’. Denk aan activiteiten als onze wapenkisten, de gordiaanse knoop, de heliumstok of de kruisloop. Activiteiten waarin samenwerken centraal staat.

De meerwaarde
Outdoortraining en teambuilding vinden plaats in een natuurlijke omgeving. Los van kantoor en routine. Doordat deelnemers buiten hun vaste en vertrouwde denkpatronen en omgeving treden wordt een frisse en kritische kijk op het functioneren van het team mogelijk zonder dat dit als bedreigend wordt ervaren.

Wij stellen u graag vragen
Wie of wat bepaalt het probleem? Wie of wat houdt het in stand? Welk plan kunnen we samen met u ontwikkelen om daar verandering in te brengen? De vragen zetten aan tot het formuleren van oplossingen. De antwoorden bepalen het maatwerk van de trainingen.

De uitdagingen
De uitdagingen zetten aan tot samenwerking. Nieuwe inzichten in elkaars mogelijkheden en onmogelijkheden ontstaan. Samenwerkend voert het team opdrachten uit waarbij creativiteit, planning, communicatie en motivatie nodig zijn. Samenwerking levert succes op.

Evenwicht
Inspanning en ontspanning vormen samen een balans. Het tegenwicht van inspanning vinden we in gezelligheid, borrel en diner, nabespreking, alle dragen bij aan een ontspannen sfeer. In zo’n sfeer van vertrouwen is ruimte voor leren, begrip en verbinding.

Ons uitgangspunt
De overtuiging dat het succes van een onderneming toeneemt naarmate het team met meer openheid, respect en plezier samenwerkt.

Teambuilding Fort Events