Offerte of vraag? Bel 085 - 2500 343, stuur een WhatsApp naar 06 - 15 08 80 87 of mail naar: info@fortevents.nl

BHV

BHV trainingen krijgen bijzondere aandacht. Ieder jaar is het weer belangrijk dat de BHV trainingen op een goede manier opnieuw worden aangescherpt en dat de deelnemers weer op het juiste niveau worden gebracht.

Met een BHV Herhalingscursus zorgt u voor verlenging van de geldigheid van het BHV Diploma. En de werkgever voldoet aan de wettelijke verantwoordelijkheid voor een veilige werkplek. De BHV Herhalingscursus geeft door de bijzondere Fortlocatie een boeiende en afwisselende training. Fort Events heeft in samenwerking met gespecialiseerde partners een praktisch programma opgesteld waarbij de deelnemers worden geconfronteerd met situaties die in de normale dagelijkse praktijk of tijdens een activiteitenprogramma kunnen plaatsvinden.

Deze werkwijze zorgt ervoor dat de noodzakelijke oefeningen in een realistische omgeving worden getraind. Dat betekent dat de deelnemers worden geconfronteerd met situaties waar in eerste instantie niet op is gerekend waardoor de situatie in een klap aanmerkelijk realistischer is geworden. De “ongevallen” in de arbeidssituatie worden opgeroepen binnen de activiteitensfeer, waardoor het voor de deelnemers als ‘belevender’ en minder saai wordt ervaren. Bovendien is bij de uitdagende activiteit de sfeer een belangrijk draagvlak om de echtheid van de werksituatie te benaderen.

BHV trainingen bij Fort Events op Fort bij Vechten leveren u en de deelnemers veiligheid en succes op!