Offerte? Bel 085 - 2500 343, stuur een WhatsApp naar 06 - 27 388 059 of mail naar: info@fortevents.nl

Boek het All-In QUIZ Arrangement 

Op zoek naar een avondvullend programma voor een bedrijfsuitje? Kies dan voor het All-In Quiz arrangement! 

Het All-In Quiz arrangement (€ 79,95 p.p.) bestaat uit:
  ✓  
Glühwein / warme chocomelk bij ontvangst 
  ✓  Privéruimte met terras, voorzien van vuurschalen
  ✓  Parkeerkosten
  ✓  Binnenactiviteit naar keuze:
       – Pubquiz (met 10 eigen vragen!) of
       – Muziekquiz of
       – Pumpquiz (met meerprijs)
  ✓ Fort Events BBQ Winter-buffet, bestaande uit: 
       – Italiaanse salade
       – Griekse salade 
       – Garnalenspies
       – Kipsate
       – Verse Hamburger
       – Zalm
       – Koude sauzen
       – Warme satésaus
       – Oerbrood met diverse dips
  ✓  3-gangen menu met meerprijs mogelijk i.p.v. BBQ.
  ✓  Drankafkoop aan de bar (bier, fris, wijn) gedurende 4,5 uur 
       speciaalbieren mogelijk tegen meerprijs
  ✓  Koffie en thee na afloop, incl. Cappuccino, Latte etc.

Normaal: € 88,35 p.p. excl. BTW 
ALL IN PRIJS: € 79,95 p.p. excl. BTW

Meerprijs Pumpquiz (20 – 25 pers.) + € 25,- p.p. 
Meerprijs Pumpquiz (26 – 40 pers.) + € 15,- p.p.   

Optioneel: 
Driegangenmenu i.p.v. BBQ: + € 9,25 p.p.
Afkoop met speciaalbier: + € 8,- p.p.
Verlenging drankafkoop per half uur: + € 3,75 p.p. 

Aantal deelnemers:
20-50 deelnemers 
Bij pumpquiz: maximaal 40 personen

Indicatief tijdschema:
17:30 uur   Ontvangst met chocomelk / glühwein
                  Bar geopend
18:00 uur   Start activiteitenprogramma
                  Onderbroken door BBQ-buffet
21:30 uur   Einde activiteitenprogramma
                  Borrel
22.00 uur   Einde programma

Het programma geldt ter indicatie en kan op maat worden gemaakt qua starttijd. 

 

 Samenstelling 3-gangenmenu:

Voorgerecht
Plateau met charcuterie, diverse soorten vis, salade Caprese en brood met diverse dips.

Hoofdgerecht
Het hoofdgerecht wordt in buffetvorm geserveerd met seizoensalade, Roseval aardappeltjes en ratatouille.

Stoofvlees in Trappistenbier
en
Victoriabaars in tomaat-gembersaus
en
Vegetarische gevulde portobello met geitenkaas

Nagerecht
Een plateau vol met heerlijke, zoete mini-desserts

 

 

 

 

 

 

Vraag direct een offerte op: