Offerte of vraag? Bel 085 - 2500 343, stuur een WhatsApp naar 06 - 15 08 80 87 of mail naar: info@fortevents.nl

5 Tips voor een succesvol bedrijfsuitje 

Ben je druk bezig met de organisatie van het jaarlijkse bedrijfsuitje, teamdag of personeelsfeest? Met deze vijf tips helpen wij jou graag om van het bedrijfsuitje hét uitje te maken waar iedereen nog lang over na zal praten!

Door Fort Events | 14 januari 2019

Tip 1           Bepaal alvast een datum
Op het bedrijfsuitje wil je uiteraard dat er zo veel mogelijk collega’s mee kunnen. Belangrijk is daarom om voorafgaand al te kijken naar één of twee data waarop de meeste mensen kunnen. Ga pas daarna kijken naar welk uitje er op deze mogelijke data mogelijk is. Zo weet je zeker dat je straks niet met een fantastisch uitje zit, zonder deelnemers.

Tip 2           Kies een centrale locatie
Zitten jullie met het bedrijf ergens centraal in Nederland, of bestaat het uit meerdere vestigingen in het land? Dan is het fijn om een locatie uit te zoeken die centraal ligt voor alle personeelsleden. Zo ligt bijvoorbeeld Fort Events pal naast Utrecht, naast de A27 en A12 én met gratis parkeergelegenheid. Liever met het OV? Dan rijdt er een bus langs Fort Vechten die pendelt tussen station Bunnik NS en station Utrecht Centraal.

Tip 3           Voor ieder wat wils
Om voor ieder een zo leuk mogelijk uitje te organiseren, is het van belang om goed in te schatten om wat voor een groep het precies gaat. Zo zal de ene groep iets cultureels willen doen, zoals een rondleiding over Fort Vechten, en is de andere groep meer van de sportieve activiteiten. Is de groepsomvang redelijk overzichtelijk (tot 40 personen)? Dan is het toch het leukste om met z’n allen één dezelfde activiteit te doen. Is de groep groter? Dan kan je er ook voor kiezen bij Fort Events om een keuzeprogramma aan te bieden. Doordat er daarvoor voor ieder wat wils is, zullen meer collega’s meegaan naar dit uitje!

Tip 4           Eten & Drinken
Om het bedrijfsuitje niet alleen te laten bestaan uit een activiteit, kan het worden uitgebreid met bijvoorbeeld een lunch of diner. Hierdoor biedt je alle deelnemers de kans om nog even gezellig met elkaar te kletsen, zonder actief met een programma bezig te zijn. Bij Fort Events hebben wij lunchbuffetten, maar ook een BBQ-buffet of stampottenbuffet voor in de avond. Combineer je het uitje met horeca? Vraag dan wel goed bij de deelnemers eventuele (dieet)wensen op. Zo kan het zijn dat iemand een gluten intolerantie heeft, alleen halal-vlees eet of veganistisch is. Als het vooraf bekend is, kan er gewoon rekening mee worden gehouden!

Uiteraard zijn er ook uitjes waarbij het diner gecombineerd is, zoals bijvoorbeeld een Fort Escape Diner of Pubquiz Diner. Twee vliegen in één klap!

Tip 5           Combineer het uitje!
Ergens in de agenda ook nog een vergadering, (kwartaal)bijeenkomst of productpresentatie staan? Combineer deze dan met het teamuitje! Fort Events biedt bijvoorbeeld verschillende ruimtes aan die geschikt zijn voor iedere vergadering, presentatie of bijeenkomst.