Offerte of vraag? Bel 085 - 2500 343, stuur een WhatsApp naar 06 - 15 08 80 87 of mail naar: info@fortevents.nl

Fort Escape (tot 32 pers.)

De rage van dit moment: Escape Room. Maar wij gaan over de top met: Fort Escape in het historische Fort bij Vechten in Bunnik. Mysterieuze Fortkamers, afgewisseld met uitdagende en actieve (buiten)opdrachten op het fort.

In de huidige tijd is dit spel geschikt voor groepen van 32 personen. De verschillende teams (maximaal 4 tot 5 personen per team) worden uitgerust met een analoge spelkoffer en digitale tablet om de juiste route dwars door het historisch Fort te ontdekken. Historisch oud en digitaal nieuw ontmoeten elkaar in deze bizarre Escape Game.

Bij dit uitje wordt deelnemers verzocht een eigen mondkapje mee te nemen om de veiligheid te kunnen waarborgen in onze fortkamers. 

Een ontsnapping binnen 3 uur. Dat is de opdracht! Weten jullie uit handen te blijven van Kolonel Vredestein? In dit totaalprogramma vormen logisch nadenken en samenwerking de sleutel tot de ontsnapping. Lukt het u door het juist oplossen van o.a. puzzels, opdrachten en raadsels in drie zones, uiteindelijk te ontsnappen aan een dreigende ondergang? Beleef een onvergetelijk, spannend en vaak hilarisch ontsnappingsspel dat u niet snel zal vergeten! En dat komt ook zeker door de locatie!

En heb je last van claustrofobie? Wees niet bang: de escaperooms zijn nóóit op slot en worden fysiek begeleid door één van de medewerkers van Kolonel Vredestein!

Op dit spel geldt een betaaldrempel van 30 personen.

Tot 30 deelnemers: € 1.485,- excl. BTW
€ 49,50 excl. BTW 31-32 deelnemers
Tot nader orde kunnen er helaas niet meer deelnemers meedoen aan het spel dan 32 personen.
15-32 deelnemers
Let op: betaaldrempel van €1.485,- bij minder dan 30 deelnemers. 
3,5 uur

 

 

 

Fort Escape - Fort Events
Fort Escape - Fort Events

Vraag vrijblijvend een offerte op